Чим корисний стейк вішалка?

Стейки з вішалки є універсальними, ними можна насолоджуватися самостійно або використовується як смачний протеїн у стейках фахітас і стейках тако, ідеально доповнюється соусом чімічуррі, а також у багатьох інших смачних рецептах і стравах.24 червня 2022 р

Для досягнення найкращих результатів стейк з вішалки слід підготувати використовуючи високу температуру від повного шару вугілля або гарячої сковороди. Це також нарізка, яка блищить, якщо її приготувати за допомогою су-від.

Стейк з вішалки ніжний? Стейк із вішалки походить із черевного м’яза, який дуже мало використовується воно природно ніжне, якщо його правильно приготувати. Зріз зазвичай має гарну мармуровість (внутрішні прожилки жиру), що підвищує її ніжність. Але посередині цілого стейка є міцна біла мембрана.

Але про стейк вішалку говорять набагато менше, ніж про філе міньйон він напрочуд схожий за текстурою. Філе міньйон добре відомий своєю ніжністю до такої міри, що вимагає мінімального жування, щоб отримати задоволення від кожного шматочка. Але стейк із вішалки займає друге місце за ніжністю, що тане у роті.

Цей розріз відбувається прямо під діафрагмою тварини, повний м’язів, які допомагають підтримувати її. М’ясо знаходиться між корейкою та ребрами, фактично «звисаючи» в цьому місці, що дало йому унікальну назву. Однак вішалка виділяється з важливої ​​причини: його неймовірний смак!

М'ясо без відпочинку Важливо дати стейку відпочити після приготування, щоб він залишався м’яким і соковитим. Якщо ви відразу наріжете його шматочками, увесь цей сік опиниться на вашій тарілці, а не заблокується в м’ясі. Завжди дайте йому відпочити 5-10 хвилин, перш ніж нарізати.