Чи здорова риба скумбрія?

Скумбрія є дуже здоровим вибором, оскільки це жирна риба та містить велику кількість омега-3 рибних жирних кислот DHA та EPA.. Ці здорові жирні кислоти корисні для серця, мозку та очей. Рада охорони здоров’я рекомендує їсти рибу принаймні двічі на тиждень, у тому числі жирну рибу принаймні один раз.07 Oct 2021

Порада полягає в тому, щоб Раз на тиждень їсти рибу. Переважно жирну рибу, наприклад, лосось, оселедець і скумбрія. Жирні кислоти в рибі корисні для серця і судин. Крім того, наукові дослідження свідчать про те, що вживання риби може зменшити ризик деяких видів раку.

Скумбрія – відмінний здоровий вибір! Скумбрія насичена омега-3 жирними кислотами та дуже багата білком. Окрім мінералів магнію, калію та кальцію, він містить вітаміни групи В, вітаміни А та D. З 70-грамовим шматочком скумбрії ви відразу отримуєте хорошу дозу вітаміну D.

Наша традиційна скумбрія гарячого копчення м'яка і насичена смаком. Скумбрія природним чином містить багато здорових омега-3 жирних кислот і вітамін В12. Крім того, риба виловлюється стабільно, а тому це не тільки здоровий вибір, але й дуже відповідальний вибір.

Риба містить особливі рибні жирні кислоти, які корисні для серця і судин. В основному вони містяться в рибі, такій як скумбрія, лосось, сардини та оселедець. Хороші новини: Ці рибні жирні кислоти добре зберігаються при консервуванні риби, тому вони не менш корисні в цьому відношенні!

Зазвичай ми не любимо жирну їжу, особливо коли худнемо. Але є також здорові жири; вони, серед іншого, містяться в скумбрії. Жирна риба містить корисні мінерали, багато білків і корисних жирів. Ця комбінація дуже корисна, якщо ви хочете швидко схуднути та покращити своє здоров’я.