Чи використовують справжні кухарі су-від?

Кулінарія Sous vide, зокрема, є технікою приготування їжі, яка як домашні кухарі, так і професійні кухарі можна скористатися його потенціалом для оптимізації складних страв.18 червня 2024 р

Стейк су-від є улюбленим серед професійних кухарів за консистенцію, ніжність і смак. Метод приготування Sous Vide дозволяє точно контролювати температуру, завдяки чому кожен раз стейк прожарюється до точного ступеня готовності.

1) Томас Келлер Per Se і Французька пральня. Понад два десятиліття тому, Томас Келлер запровадив технологію sous vide на кухнях своїх ресторанів із трьома мішленівськими зірками, The French Laundry та Per Se. Ви побачите, як його команда регулярно використовує свої пристрої sous video в гонитві за кулінарною досконалістю.

Якщо ви не звертаєте уваги на час приготування (як зазначено виробником продукту), Ваша їжа може бути забруднена. Крім того, якщо ваша їжа неправильно запакована під вакуумом або ваша їжа забруднилася під час приготування, приготування су-від становить додаткову загрозу.

Контроль температури також дозволяє готувати їжу протягом тривалого періоду часу, не вважаючи її перевареною. Це допомагає розм’якшити їжу, розщеплюючи волокна, як це можна побачити в тушкованій тушці, але температура ніколи не перевищує встановлену.

Чи використовують стейк-хауси методи приготування Sous Vide? Попереднє приготування соковитих стейків за допомогою су-від є поширеним явищем у стейк-хаусах Сполучених Штатів. Це може стати несподіванкою для постійних клієнтів стейк-хаусу, але використання цієї техніки дозволяє кухарям щоразу готувати чудові на смак стейки.