Чи варто приправляти індичку?

так! Не так важливо, коли ви приправляєте птицю — перед тим, як поставити її в духовку, чи за кілька днів до розсолу — якщо ви приправляєте її до готовності. Це важливо для того, щоб масло, трави та будь-які інші приправи, які ви використовуєте, надавали смаку шкірі та м’ясу індички. 1 серпня 2024 р.

Чи приправляєте ви свою птицю принаймні за день до приготування? Я не можу підкреслити, скільки проста базова практика попереднього приправляння майже будь-якого білка забезпечує глибший смак і соковитість, ніж посипання сіллю безпосередньо перед приготуванням.

Це легко: Просто приготуйте його за день або два заздалегідь, дайте йому повністю охолонути, а потім наріжте птицю на великі шматки — грудки, крила, стегенця та гомілки. Зберігайте в контейнері в холодильнику до великого дня. Цей метод насправді призводить до соковитого м’яса — і до нескінченно більш спокійного господаря.

старт принаймні на 24 години для розмороженої індички та до 5 днів для замороженої індички. Ви також можете завантажити мій БЕЗКОШТОВНИЙ путівник до Дня подяки, який містить повне меню та точний час для всього свята до Дня подяки. За 4-5 днів до смаження.

Щоб отримати ефект, подібний до розсолу, попереднє засолювання потрібно робити, подібно до розсолу, завчасно. Птах великий, і йому потрібно перемістити сіль із зовнішнього боку через усі клітини. Щоб індичка була найсмачнішою, посоліть птицю в неділю на день подяки в четвер.

Ви можете розсолити індичку напередодні ввечері або заздалегідь два дні.