Чи потрібно додавати яйце в хліб?

Ціле яйце сприяє насиченості та вмісту вологи в тісті та покращує загальний смак і текстуру хліба. Жовтки, багаті жирами, покращують емульгування та забезпечують більш гладку текстуру. Тоді як білки при збиванні утворюють стійку піну, додаючи хлібу легкість і повітряність.Nov 30, 2023

окрім поживних переваг, є ще кілька вагомих причин використовувати яйця у випічці хліба. Це робить хліб легшим і пухким. Причиною цього є жир у жовтку, який перешкоджає утворенню глютену, як і будь-який інший жир. Це призводить до більш рихлого тіста, яке може розширюватися та набухати більше.

Хліб без яєць виглядав так само нормально, як і будь-який інший білий хліб. Він рівномірно набухнув, мав приємний колір скоринки та м’яку текстуру. Салон був м'яким, але досить тісним. Це можна зробити легшим, пропустивши етапи попереднього формування або згортання, зробивши тісто більш пухким.

Редактор: Є лише один варіант занурення риби або курячої грудки в розтоплене вершкове масло перед тим, як обваляти її в спеціях або покритті, як ми робили в цьому рецепті почорнілої курки. Ви також можете спробувати молоко або йогурт. Для щільнішого покриття (наприклад, панко або панірувальних сухарів) ви можете спочатку посипати рибу борошном.

Ви можете збийте 1 чайну ложку рослинної олії, 2 столові ложки води та 2 чайні ложки розпушувача, щоб замінити кожне яйце у ​​випічці, наприклад у печиві, тістечках або швидкому хлібі. Ця заміна не вплине на смаковий профіль рецепту так, як можуть замінити яйця, як-от бананове пюре або насіння льону.

Сьогодні. Якщо ми дивимося на ціле яйце, його справді можна розділити на дві частини — жовток. І білий. Добре після того, як скинули шкаралупу, звичайно, жовток і білок дуже різко.