Чи можна використовувати яблука замість пектину в варенні?

Ви можете взагалі відмовитися від комерційних продуктів і зробити свій власний пектин, використовуючи фрукти з високим вмістом пектину, такі як яблука, щоб зробити бульйон, який можна використовувати замість комерційного пектину. Якщо можете, використовуйте крабові яблука, які містять багато природного пектину та менш солодкі, ніж інші сорти. 21 лютого 2023 р.

Щоб приготувати пектин, покладіть усі яблучні обрізки в каструлю, додайте води майже, але не зовсім, щоб покрити фрукти, потім доведіть до кипіння – не перемішуйте. Залиште варитися протягом двох годин, потім процідіть через тонкий муслін або желейний пакет на ніч, стримуючи бажання відтиснути м’якоть.

До так званих пектинових фруктів належать яблука, морква, апельсини та грейпфрути. Фрукти з дуже низьким вмістом природного пектину включають абрикоси, сливи, чорницю, персики, малину та полуницю. Натуральний пектин у фруктах і овочах згущує варення.

кукурудзяний крохмаль – Інший рослинний загусник, кукурудзяний крохмаль є чудовою заміною пектину. Желатин. Для невеганських страв ви можете замінити пектин желатином, але це дасть іншу консистенцію.

Виберіть Зелені яблука Для цього рецепту найкраще підійдуть зелені яблука. Коли яблуко дозріває, його пектин розщеплюється. Це означає, що чим стигліші яблука, тим менше пектину буде у вашому кінцевому продукті.

Хоча ми не додаємо порошкоподібний пектин, ми це зробимо додати в варення лимонну кислоту або лимонний сік. Це надає додаткову кількість пектину, а також деяку кислотність, яка врівноважує солодкість варення. Лимонна кислота забезпечує дуже стійкі результати, тому я люблю її використовувати.