Чи можна використовувати кокосове борошно замість арахісового?

Ви можете замінити кокосове борошно на арахісове, але кількість буде дуже різною – вам потрібно пам’ятати, що кокосове борошно набагато краще вбирає, тому для компенсації їй потрібно більше рідини в рецепті. 12 квітня 2023 р.

Хорошим емпіричним правилом є Від 1/4 до 1/3 склянки кокосового борошна на 1 склянку звичайного борошна. Коли борошно вбирає воду, крохмаль клейстеризується, але коли кокосове борошно вбирає рідину, воно розмокає, що призводить до важчого та щільнішого випічки.

2) Кокосове борошно має ВИСОКУ абсорбцію. Грецький йогурт також може допомогти зробити випічку більш ніжною. Випічка з кокосового борошна вийде сухою, якщо в рецепті недостатньо яєць або вологих інгредієнтів.

Використовуйте співвідношення 1:4, коли замінюєте кокосове борошно борошном універсального призначення. Це означає, що на кожну 1 склянку звичайного борошна ви використовуєте лише ¼ склянки кокосового борошна. Дотримуючись цього співвідношення, ваша випічка з низьким вмістом вуглеводів виходить такою, як ви сподіваєтеся.

Кокосове борошно не утворює глютену тощо по суті не забезпечує структури, яка б підтримувала підняття тіста внаслідок бродіння дріжджами. Ви можете отримати невелику підйому, яка буде більш стабільною, ніж підйом на дріжджах, додавши розпушувач, але хліб з кокосового борошна все одно буде більше схожий на пиріг.

Заміна пшеничного борошна кокосовим. Пиріжки та кекси, які мають бути легкими та пухкими, відрізнятимуться від чогось більш щільного, як-от печиво. Але при роботі з кокосовим борошном, завжди потрібно зменшити кількість борошна та збільшити кількість яєць і розпушувача.