Чи може працівник харчових продуктів пити напій під час роботи, якщо він знаходиться у спеціально відведеному місці?

Правильна відповідь на питання про те, що харчовий працівник може пити під час роботи: d. Чашка для води з кришкою і соломинкою. Це пояснюється тим, що герметичний контейнер мінімізує ризик розливів і забруднень, які можуть виникнути з відкритими контейнерами, такими як банка газованої води, кухоль кави або відкрита чашка лимонаду.

Співробітники громадського харчування можуть пити із закритої ємності для напоїв із щільно закритою кришкою та трубочкою або ручкою. Це дозволено лише в тому випадку, якщо особи, які займаються обробкою харчових продуктів, обережно запобігають забрудненню рук, посуду, обладнання та їжі.

Санітарний стандарт OSHA, що регулює їжу та пиття, 29 CFR 1910.141 (g)(2) говорить: "Жодному працівнику не дозволяється вживати їжу чи напої… у будь-якій зоні, яка піддається впливу токсичного матеріалу." Термін токсичний матеріал визначено відповідно до 29 CFR 1910.141(a)(2), що означає: матеріал у концентрації або кількості… що є…

Співробітники можуть пити поблизу їжі та зон приготування їжі лише якщо вони п’ють із закритих посудин, таких як дорожня кухоль або чашка з кришкою та трубочкою. Забороняється палити навколо харчових продуктів або місць приготування. Температуру гарячого зберігання необхідно підтримувати на рівні 135 градусів F. або вище.

Хоча не існує спеціальних трудових законів щодо вживання алкоголю на роботі, деякі галузі мають закони, які прямо забороняють це.