Чи може пекар бути гарною кар’єрою?

Кар’єра пекаря є творчою, гнучкою та корисною. Якщо ви любите пекарську науку, впораєтеся з тістом і не боїтеся хорошої наполегливої ​​роботи, тоді кар’єра пекаря для вас.

Зарплата та перспектива роботи для пекаря Середня національна зарплата пекарні становить 49 151 долар на рік . Ви можете заробляти більше залежно від вашого географічного розташування та розміру вашого роботодавця. Пекар з багаторічним досвідом, сертифікатом або спеціальними навичками може претендувати на вищу початкову зарплату.

Незалежно від вашої професійної та освітньої підготовки, робота в пекарні може бути корисним кроком у кар'єрі та цінним особистим досвідом. Успішна робота пекарем може бути гарним кар’єрним кроком, але для цього потрібні знання та рішучість.

Високооплачувана робота пекаря

  • Голова Бейкер. Діапазон зарплат: $32 500-$52 500 на рік. …
  • Робітник пекарні. Діапазон зарплат: $24 500-$37 000 на рік. …
  • Учень пекаря. Діапазон зарплати: $30 000-$35 000 на рік. …
  • Помічник пекарні. Діапазон зарплат: $25 500-$34 000 на рік. …
  • Хлібопекар. …
  • Помічник пекаря. …
  • Клерк пекарні. …
  • Шеф-кухар пекарні.

У середньому пекарні, як правило, мають норму прибутку від 5% до 15%. Менші, спеціалізовані пекарні з дорожчими виробами кустарного виробництва можуть досягти вищої норми прибутку, тоді як більші, більш звичайні пекарні можуть працювати з меншою маржею.

Поки багато пекарів справді отримують певну кількість власних годин, багатьом також доводиться працювати у вихідні та святкові дні. Ці два періоди є піковими для клієнтів, які шукають випічку. Як згадувалося раніше, пекарі часто працюють пізно ввечері, щоб мати свіжу випічку на ранок.