Чи корисний грибний суп для здоров'я?

Для такої низькокалорійної їжі вони багаті білком і містять антиоксиданти. Антиоксиданти захищають клітини від вільних радикалів, які можуть спричинити захворювання. У грибах багато розчинної клітковини, яка допомагає підтримувати належну роботу кишечника та регулювати ІМТ організму. 5 лютого 2023 р.

Гриби є хороше джерело вітамінів групи В, включаючи вітамін В12 (зазвичай міститься лише в продуктах тваринного походження). Вони також містять мінерали, включаючи селен, мідь, калій, фосфор, цинк і марганець. Гриби можуть бути чудовим джерелом вітаміну D — але тільки якщо ви дозволите своїм грибам засмагати!

Від ґудзиків, креміні та устриць до портобелло та шиітаке, гриби багаті користю для здоров’я. Гриби виявляють протизапальні властивості та, діючи як пребіотик, можуть покращити здоров’я кишечника. Вони також є хорошим джерелом калію та вітамінів групи В.

Гриби класифікуються як суперпродукт, оскільки вони містять багато поживних речовин і мають багато переваг для здоров’я. Ви можете їсти гриби щодня, якщо хочете, але тільки як частину збалансованої дієти з іншими продуктами. Хоча гриби бувають різних форм і розмірів, поживні речовини, які вони містять у 96 г порції, дуже схожі.

Так, цей суп корисний для людей з проблемами серця. . Цей суп містить лише 76 калорій і чудово підходить для схуднення, оскільки гриби мають низьку калорійність, а ми використовували нежирне молоко. Давайте розберемося з інгредієнтами. Цибуля (п’язь, канда): сира цибуля є дуже цінним джерелом вітаміну С – вітаміну для формування імунітету.

Інші дослідження показали, що гриби також можуть бути захищає від раку печінки, матки, підшлункової залози та шлунка, а також від гострого лейкозу.