Білий чи яблучний оцет краще для соусу для барбекю?

Для збалансованого соусу барбекю, Яблучний оцет Це все, що вам потрібно. З такою кількістю варіацій і стилів соусу для барбекю, якщо ви хочете повністю контролювати смак свого соусу, краще домашнє, а не магазинне. 9 вересня 2023 р.

Яблучний оцет Яблучний оцет найчастіше вживається в соусі для барбекю, але рисовий оцет може добре впоратися зі своєю роботою, не будучи настільки терпким. Ви також можете перевірити кислотність цитрусових.');})();(function(){window.jsl.dh('4qK4ZtvLCY_Jwt0P6ZT0-AU__36','

Яблучний оцет – Додавання яблучного оцту допомагає розрідити цей соус, а також збалансувати солодші елементи. Він додає гострий смак, не перебиваючи соус, як білий оцет. Коричневий цукор – коричневий цукор додається в цей соус як підсолоджувач.

Необхідна кислотність для балансу є, але без гострих країв білого оцту. Незалежно від того, чи використовуєте ви свій соус для барбекю на свинині, ребрах, курці чи фрикадельках, Трохи яблучного оцту справді покращить смак.

Білий оцет виготовляється з дистильованого зернового спирту і має кислий різкий смак. Як наслідок, він може подолати більш ніжні смаки у вашій кулінарії. Замінник білого оцту: Якщо вам потрібен інший оцет замість білого оцту, використовуйте яблучний або солодовий оцет..

"Я з півдня, де соуси для барбекю виготовляють на основі оцту, а зараз я живу в CO, де вони виготовляються на основі кетчупу… який мені справді байдужий. Цей соус поєднується з усім, від курки до м'яса свинини. Ось що Готую, коли хочу відчути домашній смак».